Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 40 g de parmesan, en morceaux
- 30 g de pignons de pin
- 50 g de feuilles de basilic frais (4 bottes)
- 120 g d'huile d'olive
- du sel
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6242 kJ / 1492 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 153 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho
2 godz. 25 min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 Min
Houmous feta et roquette
10 Min
Pesto au basilic
10 Min
Guacamole
5 Min
Tapenade de tomates
5 Min
Vittello tonnato
4 godz. 20 min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 分钟
Gazpacho de tomates ancestrales
1klst 10 min
Houmous aux tomates séchées
10 Min
Risotto aux asperges et au safran
35 Min
Tapenade de Marseille
15 min