Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 40 g de parmesan, en morceaux
- 30 g de pignons de pin
- 50 g de feuilles de basilic frais (4 bottes)
- 120 g d'huile d'olive
- du sel
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6242 kJ / 1492 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 153 g
Alternatywne przepisy
Risotto aux champignons
30 Min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 Min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20 Min
Bruschetta melon-poivron
25 Min
Tartine de ricotta méditerranéenne et œufs brouillés
35 Min
Falafels sauce tomate et lait de coco
9 Std.
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 Min
Palmier pesto rosso
45 Min
Pesto classique au basilic
10 Min
Pesto au basilic XXL
15 Min
Pesto au basilic
10 Min
Tapenade de Marseille
15 Min