Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 gousses d'ail
- 1 piment, épépiné
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 80 g d'huile d'olive
- 40 g de vinaigre de vin rouge
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 150 g
- Kalorie
- 3168 kJ / 769 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 81 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1570 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30min
Filet de porc chimichurri et sa salade de riz tiède
13 Std. 20 Min
Guacamole
5min
Guacamole
5min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 Std. 25 Min
Travers de porc sauce barbecue
4h 25min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12 godz. 20 min
Côtelettes d'agneau sous vide avec sauce à la menthe
2 godz. 45 min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Sauce vierge
10min
Sauce tartare
10min