Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 gousses d'ail
- 1 piment, épépiné
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 80 g d'huile d'olive
- 40 g de vinaigre de vin rouge
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 150 g
- Kalorie
- 3168 kJ / 769 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 81 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1570 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet épicé au gingembre
45 Min
Guacamole
5min
Dumplings (raviolis chinois)
45 Min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40 Min
Ceviche de poisson
30min
Beurre d'estragon
10min
Ceviche de dorade
10min
Curry rouge de poulet aux légumes et lait de coco
55 dk
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50 Min
Tartare de thon rouge
1ωρ. 15 λεπτ.
Bao bun au porc braisé
1sa 20 dk
Soupe Pho
40 Min