Urządzenia i Akcesoria
Traditional French chocolate canelé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 49 godz.
12 portions
Składniki
-
vanilla pod1
-
milk500 g
-
dark rum30 g
-
vegetable oil10 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour90 g
-
Dutch cocoa powder30 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
butter melted, to brush
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
33.9 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
639.7 kJ /
152.9 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Keine Bewertungen
Edna's Lemon Curd Teacake
40 Min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Inverted Sugar Syrup
4 Std. 20 Min
Ham and cheese canelé
49 Std.
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Maple pecan ice cream
26 Std. 30 Min
Temaki sushi
1 Std. 40 Min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min