Urządzenia i Akcesoria
Ham and cheese canelé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 49 godz.
12 portions
Składniki
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted, to brush50 g
-
plain flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
ham cut into pieces80 g
-
Emmental cheese cut into pieces (2 cm)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
157.4 mg
Białko
6 g
Kalorie
554.6 kJ /
132.6 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Canelé
7 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 godz. 15 min
Polish doughnuts
2 godz. 30 min
Quick fruit sorbet
10 min
Dubai pistachio macarons
2 godz.