Urządzenia i Akcesoria
Brioche slice with crumble
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
24 portions
Składniki
Crumble
-
plain flour70 g
-
white sugar50 g
-
vanilla sugar2 tsp
-
unsalted butter50 g
Dough
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
plain flour500 g
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing100 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
seasonal fruit (e.g. blueberries, strawberries, rhubarb), cut into pieces, or jam250 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
60.3 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
849.5 kJ /
202.3 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
33.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pearl barley bread rolls
1 godz. 15 min
Pecan, apple and carrot pudding
1 godz.
Chocolate salted caramel petit fours
7 godz. 10 min
Pineapple buns
9 godz. 50 min
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3 godz.
Deathly gravestone cake
2 godz. 30 min
Cranberry pistachio spiced muffins
50 min
Blueberry brioche buns
1 godz. 50 min
Rosewater madeleines
30 min
Chocolate spelt biscuits
5 godz. 10 min
Frangipane cake
1 godz. 45 min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 min