Urządzenia i Akcesoria
Brioche slice with crumble
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
24 portions
Składniki
Crumble
-
plain flour70 g
-
white sugar50 g
-
vanilla sugar2 tsp
-
unsalted butter50 g
Dough
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
plain flour500 g
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing100 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
seasonal fruit (e.g. blueberries, strawberries, rhubarb), cut into pieces, or jam250 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
60.3 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
849.5 kJ /
202.3 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
33.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Brak ocen
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Beef buns
50 min
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 godz. 50 min
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Cherry Nut Shortbread (Metric)
1 godz. 20 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
12 godz. 25 min
Steamed orange puddings
1 godz. 25 min