Urządzenia i Akcesoria
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 49 godz. 5 min
12 portions
Składniki
-
milk400 g
-
salted butter plus extra melted to brush40 g
-
orange peel no white pith2 pieces
-
vanilla pod seeds scraped1
-
caster sugar180 g
-
plain flour80 g
-
egg1
-
egg yolks2
-
orange juice30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
45.4 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
597.4 kJ /
142.8 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange sponge cake
1 godz.
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Citrus dust
4 godz. 10 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Chewy chocolate brownies
35 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min