Urządzenia i Akcesoria
Cold cut pork sausage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
pork loin cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
speck cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
dried mixed herbs to coat1 - 3 tbsp
-
water700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
511.5 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
375.6 kJ /
89.4 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brazilian cheese puffs
20 min
Fresh fruit punch
24 godz. 20 min
Apple fritters
1 godz.
Duck ballotine
2 godz. 45 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Wine Salts
22 godz. 55 min
Black forest pudding
1 godz. 15 min
Obatzter (cheese spread)
10 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Ham and Cream Cheese Spread
10 min
Smoked Indian-spiced quail
3 godz. 20 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min