Urządzenia i Akcesoria
Cold cut pork sausage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
pork loin cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
speck cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
dried mixed herbs to coat1 - 3 tbsp
-
water700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
511.5 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
375.6 kJ /
89.4 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and avocado eggs
88 godz.
Buttermilk bread
2 godz.
Strawberry jam
55 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Cheese spread
1 godz.
Tomato paste
2 godz. 20 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Prosciutto and basil egg cups
40 min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min