Cold cut pork sausage

Cold cut pork sausage

4.6 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions

Składniki

  • garlic cloves
    3
  • pork loin cut into pieces (3 cm), partially frozen
    500 g
  • speck cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • yellow mustard seeds
    1 tsp
  • dried mixed herbs to coat
    1 - 3 tbsp
  • water
    700 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 511.5 mg
Białko 15.4 g
Kalorie 375.6 kJ / 89.4 kcal
Tłuszcz 2.4 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...