Cold cut pork sausage
TM6 TM5 TM31

Cold cut pork sausage

4.6 (14 ocen)

Składniki

  • 3 garlic cloves
  • 500 g pork loin, cut into pieces (3 cm), partially frozen
  • 200 g speck, cut into pieces (3 cm)
  • 1 tsp sea salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 1 tsp yellow mustard seeds
  • 1 - 3 tbsp dried mixed herbs, to coat
  • 700 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
375.6 kJ / 89.4 kcal
Białko
15.4 g
Węglowodany
0.8 g
Tłuszcz
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
1.8 g
Sód
511.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy