Urządzenia i Akcesoria
Cold cut pork sausage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
pork loin cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
speck cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
dried mixed herbs to coat1 - 3 tbsp
-
water700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
511.5 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
375.6 kJ /
89.4 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 godz.
Ghost meringues
12 godz. 25 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Chocolate and strawberry domes
51 godz.
Coconut lime spritzer
5 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min
Tuna dip
15 min