Urządzenia i Akcesoria
Fatayer with cheese and mint
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 portions
Składniki
Dough
-
full cream milk250 g
-
olive oil80 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only6 - 8 sprigs
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
cream cheese160 g
-
nigella seeds3 tsp
-
plain flour for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
8.6 g
Kalorie
1125.8 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gulab jamun (Jumbo)
1 Std. 30 Min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1 Std. 10 Min
Seekh kebabs
50 Min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Zebra bundt
1 Std. 10 Min
Chai masala tea
15 Min