Urządzenia i Akcesoria
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions
Składniki
Saffron and sage bread
-
mixed dried fruit (e.g. apricots, cranberries, sultanas)200 g
-
nuts (e.g. walnuts, pecans, pistachios)100 g
-
water150 g
-
saffron1 pinch
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
-
baker's flour500 g
-
dried instant yeast10 g
-
honey50 g
-
eggs3
-
unsalted butter softened40 g
-
full cream milk150 g
-
salt1 pinch
-
fresh sage leaves finely chopped15
-
ground cinnamon1 tsp
Ginger butter
-
glacé ginger120 g
-
ground ginger1 tsp
-
unsalted butter cut into cubes (2 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
48.3 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1878.8 kJ /
447.3 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond biscotti
1 godz. 10 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Sausage dogs
2 godz. 5 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Apple and cucumber relish
10 min