Urządzenia i Akcesoria
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions
Składniki
Saffron and sage bread
-
mixed dried fruit (e.g. apricots, cranberries, sultanas)200 g
-
nuts (e.g. walnuts, pecans, pistachios)100 g
-
water150 g
-
saffron1 pinch
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
-
baker's flour500 g
-
dried instant yeast10 g
-
honey50 g
-
eggs3
-
unsalted butter softened40 g
-
full cream milk150 g
-
salt1 pinch
-
fresh sage leaves finely chopped15
-
ground cinnamon1 tsp
Ginger butter
-
glacé ginger120 g
-
ground ginger1 tsp
-
unsalted butter cut into cubes (2 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
48.3 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1878.8 kJ /
447.3 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14 godz. 55 min
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Apple cake
1 godz.
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 godz.
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Vadouvan spiced mini rolls
2 godz. 30 min
Spiced pumpkin palmiers
2 godz. 50 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Spinach and Olive Focaccia
1 godz. 15 min
Orange-brined turkey
29 godz. 45 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min