Urządzenia i Akcesoria
Ginger butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
230 g
Składniki
-
glacé ginger125 g
-
butter (see Tips)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 230 g
Sód
135.7 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
5284 kJ /
1262.9 kcal
Tłuszcz
97.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
61.7 g
Węglowodany
103.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sup Buntut
3 godz.
Candied Strawberries
Brak ocen
Guacamole
Brak ocen
Wasabi devilled eggs
25 min
Chilli lime sauce
5 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Crumbed fish nuggets
1 godz. 40 min
Achcharu (pickle)
48 godz. 30 min
Asian dipping sauce
25 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min