Urządzenia i Akcesoria
Boerewors
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
1702 g
Składniki
-
sea salt1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
whole cloves½ tsp
-
white vinegar100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
beef chuck steak skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1000 g
-
pork fat cut into pieces (3 cm - see Tips)200 g
-
sausage casings (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1702 g
Sód
6860 mg
Białko
321.9 g
Kalorie
15918.4 kJ /
3804.6 kcal
Tłuszcz
271.4 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
95.4 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min
Mealie bread
55 min
Runny custard
10 min
Aussie Meat Pies
2 godz.
Lamingtons
30 min
Apple strudel
1 godz. 45 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Barbecued pork ribs
28 godz. 10 min
Classic beef burgers
1 godz.
Rum and raisin ice cream
24 godz. 10 min
Hamburger rolls
2 godz. 20 min