Urządzenia i Akcesoria
Semolina Dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra for for cooking dumplings600 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)500 g
-
fine semolina (see tip), plus 1-2 Tbsp for dusting250 - 300 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch for cooking dumplings1 - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
923.1 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1497.2 kJ /
357.9 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
74.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Spiralized Tortilla
35 min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Potato Pancakes
45 min
Blue Hawaii
10 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Pizza Waffles
1 godz. 15 min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Egg and Onion
25 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min