Urządzenia i Akcesoria
Bloodshot Devilled Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pieces
Składniki
-
medium eggs cold6
-
water1200 g
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
-
beetroot juice50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
black olives pitted, cut in slices (2 mm)4
-
fresh parsley chopped1 sprig
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
141.1 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
235.3 kJ /
56.2 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45 min
Tikka Masala Wraps
40 min
Dubai Chocolate Bar
1 godz. 20 min
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Brak ocen
Lemonade
5 min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25 min
Tropical Smoothie
5 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM5)
15 min
Strawberry Mojito with a Ginger and Mint Syrup
1 godz.
Rich Citrus Smoothie
5 min
Incan Hot Chocolate
40 min
Dubai Chocolate Bar
2 godz. 20 min