Bloodshot Devilled Eggs

Bloodshot Devilled Eggs

3.4 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pieces

Składniki

  • medium eggs cold
    6
  • water
    1200 g
  • ground cayenne pepper
    2 pinches
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • beetroot juice
    50 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • black pepper, freshly ground
    ¼ tsp
  • black olives pitted, cut in slices (2 mm)
    4
  • fresh parsley chopped
    1 sprig
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 56.2 kcal / 235.3 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 4.7 g
Węglowodany 0.7 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 141.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...