Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
2 portions
Składniki
Beetroot Purée
-
beetroot300 g
-
orange juice20 g
-
Demerara sugar20 g
-
xanthan gum (see tip)⅛ tsp
Cheese Sauce and Crisps
-
soft goat's cheese diced (see tip)150 g
-
water150 g
-
sunflower oil for frying3 tsp
Pickled Apple
-
Granny Smith apple peeled1
-
apple cider vinegar60 g
-
balsamic vinegar60 g
Cauliflower Florets
-
water1500 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaves2
-
unsalted butter diced100 g
-
fine sea salt2 pinches
-
cauliflower florets300 g
-
rapeseed oil1 Tbsp
Finalisation
-
xanthan gum⅛ tsp
-
unsalted butter diced, cold50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
553 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
2908.3 kJ /
695.1 kcal
Tłuszcz
50.8 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
25.4 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Parsnip and Apple Purée
20 min
Spiced Apple Pie
2 godz.
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 godz.
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Basil pesto
10 min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Sicilian Salad
30 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 godz. 20 min
Marmalade Margarita
5 min