Urządzenia i Akcesoria
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
bananas peeled, sliced (1 cm) then frozen180 g
-
ripe avocados quartered (approx. 2 large avocados)190 g
-
cacao powder40 g
-
date syrup40 g
-
cashew butter60 g
-
lime juice only½
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh raspberries for serving12
-
double cream (opcjonalnie) for serving40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.6 g
Kalorie
1208 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 godz. 10 min
Chewy Mint Choc Protein Bites
4 godz. 30 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Macadamia Protein Balls with Coconut Butter
40 min
Cocoa Amaranth Balls
1 godz. 20 min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Berry Chia Jam
30 min
Sweet Potato Brownies
8 godz. 55 min
Raw Chocolate Brownies
30 min