Rhubarb Infused Aperol Spritz

Rhubarb Infused Aperol Spritz

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 glasses

Składniki

Rhubarb Syrup
  • rhubarb cut in pieces (3 cm), plus extra for garnish
    500 g
  • granulated sugar
    60 g
  • water
    60 g
  • orange juice only (approx. 50 g)
    1
Spritz
  • ice cubes or more to fill glasses
    12 - 18
  • Aperol
    120 g
  • Prosecco
    600 g

Wartości odżywcze na 1 glass

Kalorie 149 kcal / 625.2 kJ
Białko 0.3 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 17.5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 6.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...