Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Infused Aperol Spritz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 glasses
Składniki
Rhubarb Syrup
-
rhubarb cut in pieces (3 cm), plus extra for garnish500 g
-
granulated sugar60 g
-
water60 g
-
orange juice only (approx. 50 g)1
Spritz
-
ice cubes or more to fill glasses12 - 18
-
Aperol120 g
-
Prosecco600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Sód
6.7 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
625.2 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whiskey Cream Liqueur
15 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Blackberry Vodka Daiquiri
10 min
Sloe Gin
2160 godz. 20 min
Espresso Martini
5 min
Elderflower Cordial
10 godz. 30 min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2 godz. 20 min
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Strawberry Mojito with a Ginger and Mint Syrup
1 godz.
Berry Christmas Pavlova Wreath
3 godz. 30 min
Orange and Poppy Seed Yoghurt Dressing
5 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min