Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Infused Aperol Spritz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 glasses
Składniki
Rhubarb Syrup
-
rhubarb cut in pieces (3 cm), plus extra for garnish500 g
-
granulated sugar60 g
-
water60 g
-
orange juice only (approx. 50 g)1
Spritz
-
ice cubes or more to fill glasses12 - 18
-
Aperol120 g
-
Prosecco600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Sód
6.7 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
625.2 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mojito
5 min
Gin Fizz
5 min
Blueberry Mojito
10 min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Tuna Tapenade
5 min
Smoked salmon mousse
5 min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 godz. 50 min
Blackberry Vodka Daiquiri
10 min
White Russian
5 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Cucumber Margarita
10 min