Urządzenia i Akcesoria
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Dough
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
water220 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong white bread flour200 g
-
spelt flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Topping
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
chicory quartered450 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Taleggio rind removed, cut in pieces (2 cm)200 g
-
shelled walnuts roughly chopped, to taste10 - 15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.6 g
Kalorie
3130 kJ /
748 kcal
Tłuszcz
39.7 g
Błonnik
11.6 g
Węglowodany
75.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Butter Biscuits
1 godz.
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Vegetable Curry with Rice
50 min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Marzipan Balls
25 min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Seedy Wholemeal Bread
1 godz. 35 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min