Urządzenia i Akcesoria
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Dough
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
water220 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong white bread flour200 g
-
spelt flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Topping
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
chicory quartered450 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Taleggio rind removed, cut in pieces (2 cm)200 g
-
shelled walnuts roughly chopped, to taste10 - 15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.6 g
Kalorie
3130 kJ /
748 kcal
Tłuszcz
39.7 g
Błonnik
11.6 g
Węglowodany
75.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Vegan Pavlova
2h 45min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1h 20min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Mushroom pie
1h 40min
Sonja's Bread
3h 10min
Cashew Butter
50min