Urządzenia i Akcesoria
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Tahini Sauce
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
tahini150 g
-
water130 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
fine sea salt to taste¾ - 1 tsp
-
ground cumin to taste½ - ¾ tsp
R’gaif Bread
-
water180 g
-
1 heaped tsp dried instant yeast, (10 g)fresh yeast crumbled20 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting260 g
-
fine sea salt½ tsp
-
oil for greasing
Falafel
-
spring onions cut in pieces4
-
garlic cloves4
-
fresh parsley5 grams
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fresh red chilli deseeded½
-
baking powder1 tsp
-
tinned chickpeas drained720 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
Finalising R’gaif Bread and Falafel
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
53679 kJ /
1282 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
18 g
Węglowodany
177 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Moroccan Breads
2 godz. 45 min
Harissa
20 min
Falafel
25 godz. 30 min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 godz. 35 min
Pitta Bread
2 godz.
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 godz. 40 min
Gozleme
1 godz. 15 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Persian Flatbreads
1 godz. 45 min
Naan Bread with Onion and Cumin
2 godz.
Quick Falafel
30 min
Lebanese Spiced Flatbread
3 godz. 20 min