Urządzenia i Akcesoria
Coq au vin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 Portionen
Składniki
-
Öl40 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Hähnchenschenkel, mit Haut2
-
Zwiebeln , halbiert100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Tomatenmark15 g
-
Rotwein , trocken100 g
-
Katenschinken, gewürfelt100 g
-
Champignons200 g
-
Rinderfond150 g
-
Rosmarin1 Zweig
-
Thymian1 Zweig
-
Wasser15 g
-
Speisestärke10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
2725 kJ /
650 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
48 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 godz. 50 min
Boeuf Bourguignon
3 godz. 30 min
Kaninchen in Barolosauce
1 godz. 15 min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Buletten mit Pilzrahm
1 godz.
Kalbsleber venezianisch
40 min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 godz.
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 godz. 15 min
Speck-Majoran-Frikadellen
35 min
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Ossobuco
1 godz. 20 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min