![Mousse aux fruits de la Passion Mousse aux fruits de la Passion](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c1774f7c990df51329731b22ea6de16c/Derivates/09b2a499a5ca1c6fba4d7df0083083556e102591.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 7 fruits de la Passion
- 50 g d'eau
- 200 g de crème liquide entière
- 70 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de vanille en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1519 kJ / 363 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Petites mousses Passion
4 godz. 25 min
Soufflés au fromage double cuisson
1h 25min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2h 40min
Mousse fruits de la Passion
2h 30min
Ananas fraise melba
30 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Gâteaux banane-noisette
55 min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Croquettes de poisson, sauce citronnée et riz coco
1 godz.
Croûtes au fromage au four
35 min