Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 70 g d'épinards frais
- 2 œufs (53-63 g chacun)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1546.8 kJ / 367.8 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 59.3 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 525.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ravioli, on est lundi !
2 Std. 30 Min
Gnocchi aux épinards
1 godz. 5 min
Bun à burger
4h 10min
Pain de mie moelleux
3u. 25min
Pâtes fraîches rouges
1小时
Pâtes fraîches
1小时
Ravioli vapeur au porc et au chou
1hod. 40min
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1 Std. 30 Min
Pâtes fraîches au basilic
40min
Baos, petites brioches vapeur aux légumes
3u. 10min
Gnocchis
45 Min
Ravioli maison
2小时 15 分钟