Pâtes fraîches vertes

Pâtes fraîches vertes

4.8 34 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour fariner
    300 g
  • d'épinards frais
    70 g
  • œufs (53-63 g chacun)
    2
  • d'huile d'olive extra vierge
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 367.8 kcal / 1546.8 kJ
Białko 11.8 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 59.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 525.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...