![Pâtes fraîches vertes Pâtes fraîches vertes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50F2AA6A-B45E-4025-A176-FB89C9FD58CA/Derivates/36c8feab-63fd-47ea-b7ac-ffc84e4a27a1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 70 g d'épinards frais
- 2 œufs (53-63 g chacun)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1546.8 kJ / 367.8 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 59.3 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 525.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ravioli, on est lundi !
2sa 30 dk
Pommes noisettes
1h 50min
Pâtes fraîches
1h
Pâtes fraîches rouges
1h
Ravioles au poulet et au basilic
1h
Pâtes fraîches au basilic
40 min
Pains vapeur
2h 35min
Pâtes fraîches à la fleur de courgette
1j 15 menit
Pâtes fraîches jaunes
1h
Ravioli maison
2 Std. 15 Min
Gaufres vertes moelleuses au fromage frais
35 min
Pâte feuilletée maison
1h