Pâtes fraîches vertes

Pâtes fraîches vertes

4.8 36 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 300 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 70 g d'épinards frais
  • 2 œufs (53-63 g chacun)
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 525.8 mg
Białko 11.8 g
Kalorie 1546.8 kJ / 367.8 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 59.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...