Wersje kompatybilne
Pasta verdure e pesto di anacardi (vegan) (Bimby Friend)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di scalogno, a metà
- 1 peperoncino verde fresco, senza semi, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di spinaci baby freschi
- 1700 g di acqua
- 130 g di anacardi al naturale
- 5 g di coriandolo fresco, foglie e rametti + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale, vegano
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ - 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 cucchiai di lievito alimentare
- 150 g di zucchine, a cubetti
- 150 - 200 g di cimette di broccoli
- 120 - 150 g di fagiolini verdi freschi, tagliati in 3 parti
- 150 g di piselli surgelati
- 300 - 350 g di pasta corta a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2685.8 kJ / 641.9 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 89.9 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 9.8 g
- Sód
- 939.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Veg-burger (vegan)
1 godz. 10 min
Tiramisù Vegan
3 godz. 20 min
Maionese vegana
15 min
Pasta con sugo vegetariano (Bimby Friend)
30min
Zuppa cinese di noodles e funghi
Brak ocen
Burger veg di soia
3 godz. 20 min
Palline energetiche di avena e carote
50 min
Insalata di pasta con pomodori e spinaci
55 dk
Carbonara di seitan
40min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15 min
Gnocchi al pesto di broccoli e basilico di Mattia Poggi
3h 30 min.