Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato

Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato

4.7 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1 porzione

Składniki

  • 50 g di riso selvaggio
  • 30 g di cipolla
  • 1 spicchio di aglio
  • 100 g di funghi freschi affettato
  • 40 g di porro affettato
  • 30 g di burro vegetale, senza lattosio
  • 150 g di acqua + q.b tiepida per ammollo
  • 150 g di latte di cocco
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • ¼ cucchiaino di sale
  • ¼ cucchiaino di pepe macinato
  • prezzemolo fresco per guarnire
  • ½ lime preferibilmente biologico, a spicchi
  • pane tostato, a fette, per servire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 626.9 mg
Białko 15.7 g
Kalorie 2939.8 kJ / 702.6 kcal
Tłuszcz 38.8 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 24.9 g
Węglowodany 62.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...