Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de cerises, dénoyautées et coupées en deux
- 60 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 713.7 kJ / 170.6 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 22.4 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 2.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ananas givré à la sauge
12h
Beignets à la confiture de framboises
3h 40min
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
1 Std. 30 Min
Cappuccino à la mangue
15min
Smiley pop cake
1 godz.
Macarons charbon-café
5 Std. 10 Min
Cupcakes aux confiseries à la fraise
1h 15min
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1h 10min
Sauce orange-citron
30 min
Confiture de fruits tropicaux et fraises sauvages
1 godz.
Milkshake banana split
35 min
Cupcakes de la Saint-Valentin
50min