Pan Bolo Brotpudding

Pan Bolo Brotpudding

4.6 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 Portionen

Składniki

  • Weißbrot trocken, in Stücken (ca. 3 x 3 cm)
    350 g
  • Milch
    450 g
  • Rosinen
    100 g
  • Kristallzucker etwas mehr zum Bestreuen
    100 g
  • Vanillezucker
    1 Päckchen
  • Butter etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Kokosflocken
    30 g
  • Zimt, gemahlen
    1 TL
  • Eier (Größe M)
    4
  • Rum (optional)
    10 g
  • Schlagobers, geschlagen als Deko
  • Obst als Deko

Wartości odżywcze na 8 Portionen

Kalorie 2657 kcal / 11143 kJ
Białko 72.6 g
Tłuszcz 93.6 g
Węglowodany 369.2 g
Błonnik 22.4 g
Tłuszcz nasycony 52.4 g
Sód 2310 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...