Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g Wasser
-
200
g Steinpilze, frisch
lub 200 g Kräuterseitlinge - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butter
- 1 Knoblauchzehe, mit dem Messer angedrückt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 655 kJ / 157 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 402 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Lachsforelle auf Salatbett mit Orangendressing
40 min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Kimchi
74 Std. 15 Min
Bowl mit schwarzem Reis, Hühnerfleisch und Pilzen
40 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15 min
Vietnamesische Beef Pho
1 Std. 45 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 Std. 5 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Rindfleisch-Oliven-Burger mit karamellisierten Zwiebeln
3 Std.
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3sa 30 dk