Salada de trigo sarraceno e queijo de cabra assado

Salada de trigo sarraceno e queijo de cabra assado

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 doses

Składniki

  • sementes de sésamo mais q.b. p/ polvilhar
    30 g
  • chalota
    50 g
  • vinagre
    70 g
  • azeite
    30 g
  • água
    1020 g
  • mostarda
    15 g
  • mel
    15 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • pimenta branca
    ½ c. chá de
  • trigo sarraceno
    200 g
  • cenouras coloridas descascadas, cortadas longitudinalmente em metades ou em quartos
    500 g
  • cebola roxa cortada em fatias (7 mm aprox.)
    300 g
  • açúcar amarelo
    60 g
  • queijo de cabra cortado em pedaços (80 g cada aprox.)
    320 g
  • espinafres baby frescos
    200 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 457.2 kcal / 1913 kJ
Białko 11.9 g
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 78.6 g
Błonnik 12.4 g
Tłuszcz nasycony 13.7 g
Sód 901.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...