
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
g de noisettes
lub 60 g d'amandes crues - 200 g de flocons d'avoine gros ou fin
- 500 g de fromage blanc, 0% m.g.
- 6 œufs
- 60 g de poudre de protéine naturel ou avec arôme
-
1 - 2
c. à soupe de sirop d'agave
lub 1 - 2 c. à soupe de miel - 150 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 5 g d'huile végétale
- fruits à coque hachés pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 131.8 kcal / 551.4 kJ
- Białko
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Sód
- 108.1 mg