Sayadieh (riz épicé au poisson)

Sayadieh (riz épicé au poisson)

3.7 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive et 1 filet pour le poisson
    2 c. à soupe
  • de riz basmati
    250 g
  • de harissa
    1 c. à café
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • de cannelle en poudre
    1 c. à café
  • de paprika
    1 c. à café
  • de curcuma en poudre
    2 c. à café
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    700 g
  • de dos de cabillaud en morceaux
    500 g
  • de coriandre fraîche
    10 feuilles
  • d'amandes décortiquées et concassées
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 471 kcal / 1980 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...