Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf

Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf

4.2 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 g

Składniki

  • 30 g d'huile végétale
    30 g d'huile d'olive
  • 250 g de lanières de viande de bœuf (1 cm x 3-4 cm), essuyées avec du papier absorbant
  • 100 g d'oignons jaunes coupés en deux, puis en morceaux (0,5 cm)
  • 150 g de poivrons rouges taillés en lanières (5 cm x 0,5 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Sód 129 mg
Białko 52 g
Kalorie 3031 kJ / 722 kcal
Tłuszcz 52 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...