Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate

Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate

4.1 45 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux
    50 g
  • oignon coupé en quatre
    1
  • gousses d'ail
    2
  • d'eau
    800 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de quinoa
    150 g
  • œufs battus
    4
  • de mélange d'épices mexicain
    1 c. à soupe
  • de chapelure
    150 g
  • de ciboulette fraîche hachée
    30 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • escalopes de veau
    4
  • de pâtes sèches, type spaghetti
    350 g
  • d'ail
    2 gousses
  • feuilles de basilic frais
    10
  • d'huile d'olive
    70 g
  • de tomates cerise coupées en deux
    400 g
  • de pignons de pin
    1 c. à soupe
  • de jus de citron
    1 filet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1407 kcal / 5890 kJ
Białko 61 g
Tłuszcz 53 g
Węglowodany 165 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...