Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate

Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate

3.9 56 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan en morceaux
  • 1 oignon coupé en quatre
  • 2 gousses d'ail
  • 800 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 150 g de quinoa
  • 4 œufs battus
  • 1 c. à soupe de mélange d'épices mexicain
  • 150 g de chapelure
  • 30 g de ciboulette fraîche hachée
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 escalopes de veau
  • 350 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 2 gousses d'ail
  • 10 feuilles de basilic frais
  • 70 g d'huile d'olive
  • 400 g de tomates cerise coupées en deux
  • 1 c. à soupe de pignons de pin
  • 1 filet de jus de citron

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 61 g
Kalorie 5890 kJ / 1407 kcal
Tłuszcz 53 g
Węglowodany 165 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...