Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de beurre
- 80 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelle
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de pâtes sèches, type penne
- 60 g de fromage à tartiner, type Kiri®
- quelques tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1780.3 kJ / 425.5 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 58.6 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 122.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes au poulet sauce Alfredo
3h 45min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 Min
Coquillettes express
15min
Gratin de pâtes au fromage
50 min
Riz à la tomate et aux saucisses
30 Min
Coquillettes express
30 Min
Salade de pâtes aux poivrons
45 Min
Tagliatelle sauce grenade
50 min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 Min
Gratin gourmand de macaroni
50 min
Carbonara
30 Min
Gnocchis à la carbonara
15min