
Urządzenia i Akcesoria
Penne aux champignons et fromage à tartiner
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
de beurre10 g
-
de champignons de Paris frais coupés en lamelle80 g
-
d'eau300 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
de pâtes sèches, type penne150 g
-
de fromage à tartiner type Kiri®60 g
-
tiges de ciboulette fraîche ciseléesquelques
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
425.5 kcal /
1780.3 kJ
Białko
12.8 g
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
58.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Sód
122.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja