Penne aux champignons et fromage à tartiner

Penne aux champignons et fromage à tartiner

2.4 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • de beurre
    10 g
  • de champignons de Paris frais coupés en lamelle
    80 g
  • d'eau
    300 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pâtes sèches, type penne
    150 g
  • de fromage à tartiner type Kiri®
    60 g
  • tiges de ciboulette fraîche ciselées
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 425.5 kcal / 1780.3 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 58.6 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Sód 122.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...