Penne aux champignons et fromage à tartiner

Penne aux champignons et fromage à tartiner

2.5 78 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • 10 g de beurre
  • 80 g de champignons de Paris frais coupés en lamelle
  • 300 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de pâtes sèches, type penne
  • 60 g de fromage à tartiner type Kiri®
  • quelques tiges de ciboulette fraîche ciselées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 122.6 mg
Białko 12.8 g
Kalorie 1780.3 kJ / 425.5 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Węglowodany 58.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...