
Urządzenia i Akcesoria
Omelette au poulet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de filet de poulet coupé en lanières300 g
-
d'huile d'olive10 g
-
de paprika1 c. à café
-
de sel2 c. à café
-
de poivron rouge coupé en lanières (1 x 4 cm)100 g
-
ciboule ciselée1
-
de parmesan coupé en morceaux60 g
-
œufs4
-
de lait60 g
-
de ciboulette fraîche ciselé, et un peu pour la finition½ bouquet
-
de poivre moulu½ c. à café
-
de tomates cerise coupées en deux50 g
-
d'eau500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
254.8 kcal /
1065 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
13.5 g
Węglowodany
2.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
1041.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Faciles ou créatives
60 Przepisów
Francja
Francja