Omelette au poulet

Omelette au poulet

4.1 53 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de filet de poulet coupé en lanières
    300 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de paprika
    1 c. à café
  • de sel
    2 c. à café
  • de poivron rouge coupé en lanières (1 x 4 cm)
    100 g
  • ciboule ciselée
    1
  • de parmesan coupé en morceaux
    60 g
  • œufs
    4
  • de lait
    60 g
  • de ciboulette fraîche ciselé, et un peu pour la finition
    ½ bouquet
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de tomates cerise coupées en deux
    50 g
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 254.8 kcal / 1065 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 2.8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 1041.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...