Millefeuilles d'aubergine, tomate, jambon cru et mozzarella

Millefeuilles d'aubergine, tomate, jambon cru et mozzarella

3.7 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 4 petites aubergines
  • 2 gousses d'ail
  • 2 brins de basilic frais équeutés, et quelques feuilles pour servir
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 300 g d'eau
  • 3 tomates en rondelles
  • 4 tranches de jambon cru
  • 2 boules de mozzarella en tranches fines

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21 g
Kalorie 1496 kJ / 360 kcal
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...