Urządzenia i Akcesoria
Mustard Dill Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
210 g
Składniki
-
rapeseed oil120 g
-
fresh dill leaves only, to taste5 - 10 g
-
caster sugar to taste10 - 20 g
-
white wine vinegar10 g
-
lemon juice10 g
-
Dijon mustard or other medium hot mustard15 g
-
sweet mustard20 g
-
egg yolk from medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 g
Sód
63.8 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
243.1 kJ /
58.1 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11 godz. 5 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Mayonnaise
5 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Béchamel Sauce
15 min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.