Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g red wine
- 100 g port
- 250 g water
- 350 g sugar
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 2 pieces orange zest (1 cm x 3-4 cm)
- 4 pears (approx. 180 g each), peeled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 116 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Sautéed Onions (300 g)
Brak ocen
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 Min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Mayonnaise
5 Min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Celeriac Remoulade (TM6)
Brak ocen
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 Std.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min