Slow-cooked Pears in Red Wine

4.1 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions

Składniki

  • red wine
    750 g
  • port
    100 g
    water
  • water
    250 g
  • sugar
    350 g
  • cinnamon sticks
    2
  • star anise
    2
  • orange zest (1 cm x 3-4 cm)
    2 pieces
  • pears (approx. 180 g each), peeled
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 12 mg
Białko 2 g
Kalorie 2645 kJ / 631 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 116 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...