Urządzenia i Akcesoria
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 11 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
milk200 g
-
double cream150 g
-
soft brown sugar150 g
-
pecan nuts100 g
-
sweetcorn, tinned (drained weight 170 g)200 g
-
vanilla pods seeds and pods separated2
-
egg yolks from medium eggs3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
1225 kJ /
293 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Cognac Liqueur
15 min
Roasted Banana Affogato
10 godz. 55 min
Easy and Quick Vegetable Pickles
Brak ocen
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 godz.
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Caramel Monster Mud Dip
15 min
Mini Choux with Strawberries
2 godz. 10 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 godz.
Quick Cheese Soufflés
45 min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Pizza Marinara
1 godz. 35 min