Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
TM6 TM5 TM31

Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 200 g milk
  • 150 g double cream
  • 150 g soft brown sugar
  • 100 g pecan nuts
  • 200 g sweetcorn, tinned, (drained weight 170 g)
  • 2 vanilla pods, seeds and pods separated
  • 3 egg yolks, from medium eggs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1225 kJ / 293 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
22.6 g
Tłuszcz
20.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy