Urządzenia i Akcesoria
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 11 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
milk200 g
-
double cream150 g
-
soft brown sugar150 g
-
pecan nuts100 g
-
sweetcorn, tinned (drained weight 170 g)200 g
-
vanilla pods seeds and pods separated2
-
egg yolks from medium eggs3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
1225 kJ /
293 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan-spiced Butter
1 godz. 30 min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 godz. 30 min
Irish Stout and Walnut Bread
2 godz. 50 min
Lemonade
5 min
Rosé and Raspberry Jelly
12 godz. 30 min
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Dairy-free Mango Ice Cream
5 min
Lupini Cheese
2 godz. 45 min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1 godz. 45 min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2 godz. 30 min
Vegan Cheese Alternative
6 godz. 40 min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 godz. 30 min