Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla

Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla

3.3 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 11 godz. 5 min
8 portions

Składniki

  • milk
    200 g
  • double cream
    150 g
  • soft brown sugar
    150 g
  • pecan nuts
    100 g
  • sweetcorn, tinned (drained weight 170 g)
    200 g
  • vanilla pods seeds and pods separated
    2
  • egg yolks from medium eggs
    3

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.3 g
Kalorie 1225 kJ / 293 kcal
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 22.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...