Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Gravadlax
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.6 g
Kalorie
2464 kJ /
589 kcal
Tłuszcz
30.9 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tartare Sauce
10 min
Chorizo Garlic Butter
3 godz. 5 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Honey and Blood Orange Cake
2 godz.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min