Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Gravadlax
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.6 g
Kalorie
2464 kJ /
589 kcal
Tłuszcz
30.9 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
BBQ Sauce
20 min
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13 godz. 40 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Harissa
20 min
Apple Rose Tart
1 godz. 40 min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 godz.
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 godz. 35 min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2 godz. 15 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min