Urządzenia i Akcesoria
Mustard-dill sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only10 - 15 g
-
sugar (caster sugar) to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium-hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Białko
10 g
Kalorie
8541 kJ /
2041 kcal
Tłuszcz
211 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Béchamel sauce
15 min
Floating islands
40 min
Crème caramel (flan)
3 godz.
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Fruit nectar
10 min
Berry mousse
4 godz. 50 min
Hollandaise sauce
15 min
Béarnaise sauce
15 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Cod with citrus butter
50 min
Fruit sauce (coulis)
10 min