Pot-au-feu de légumes

Pot-au-feu de légumes

2.7 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • d'eau
    1500 g
  • bouquet garni
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
  • poireaux en morceaux
    2
  • carottes en tronçons
    2
  • navet coupé en quatre
    1
  • de chou vert en un seul morceau
    100 g
  • oignon coupé en deux
    1
  • pommes de terre moyennes, coupées en deux
    2
  • de tofu ferme en cubes
    200 g
  • brins de persil ciselés
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 231 kcal / 967 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...