Pot-au-feu de légumes

Pot-au-feu de légumes

2.8 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1500 g d'eau
  • 1 bouquet garni
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 poireaux en morceaux
  • 2 carottes en tronçons
  • 1 navet coupé en quatre
  • 100 g de chou vert en un seul morceau
  • 1 oignon coupé en deux
  • 2 pommes de terre moyennes, coupées en deux
  • 200 g de tofu ferme en cubes
  • quelques brin de persil ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 967 kJ / 231 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...