Légumes farcis à la feta et à la viande hachée

Légumes farcis à la feta et à la viande hachée

4.2 112 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 1 tomate cœur-de-bœuf de belle taille
  • 1 courgette ronde
  • 1 poivron rouge
  • 1 poivron jaune
  • 1 oignon rouge de belle taille
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g d'origan frais (½ bouquet)
  • 150 g de veau coupé en morceaux de 3 cm
  • 150 g de viande de bœuf coupée en mo
  • 200 g de feta en cubes
  • 100 g de raisins blonds
  • ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 50 g de pecorino fraîchement râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 30 g
Kalorie 1738 kJ / 415 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...