Légumes farcis à la feta et à la viande hachée

Légumes farcis à la feta et à la viande hachée

4.2 108 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • tomate cœur-de-bœuf de belle taille
    1
  • courgette ronde
    1
  • poivron rouge
    1
  • poivron jaune
    1
  • oignon rouge de belle taille
    1
  • gousse d'ail
    1
  • d'origan frais (½ bouquet)
    10 g
  • de veau coupé en morceaux de 3 cm
    150 g
  • de viande de bœuf coupée en mo
    150 g
  • de feta en cubes
    200 g
  • de raisins blonds
    100 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de pecorino fraîchement râpé
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 415 kcal / 1738 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...