
Urządzenia i Akcesoria
Légumes farcis à la feta et à la viande hachée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
tomate cœur-de-bœuf de belle taille1
-
courgette ronde1
-
poivron rouge1
-
poivron jaune1
-
oignon rouge de belle taille1
-
gousse d'ail1
-
d'origan frais (½ bouquet)10 g
-
de veau coupé en morceaux de 3 cm150 g
-
de viande de bœuf coupée en mo150 g
-
de feta en cubes200 g
-
de raisins blonds100 g
-
de sel½ c. à café
-
de poivre moulu½ c. à café
-
de pecorino fraîchement râpé50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
415 kcal /
1738 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja