Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g witte kool, (dikste deel van de kern verwijderd), in vieren gesneden (klein genoeg om in de brede invoeropening van het Cutter deksel te passen)
- 120 g rode ui, (ongeveer 1 ui), verticaal doormidden gesneden (opcjonalnie)
- 150 g wortel, met de uiteinden afgesneden
- 100 g groene appel, ongeschild en in vieren gesneden
- 2 snuifjes gemalen peper, naar smaak
- ½ tl zout, naar smaak
- 4 el mayonaise, naar smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 682.3 kJ / 163 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 296.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Koolsla
10 dk
400-500 g ui karameliseren
50 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Griekse salade met gestoomde kip
Brak ocen
Ratatouille galette
1 Std. 30 Min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 dk
Portugees crème brûlée
25 min
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Groentencurry met rijst
Brak ocen
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Snelle regenboogsalade
10 dk