Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g witte kool, (dikste deel van de kern verwijderd), in vieren gesneden (klein genoeg om in de brede invoeropening van het Cutter deksel te passen)
- 120 g rode ui, (ongeveer 1 ui), verticaal doormidden gesneden (opcjonalnie)
- 150 g wortel, met de uiteinden afgesneden
- 100 g groene appel, ongeschild en in vieren gesneden
- 2 snuifjes gemalen peper, naar smaak
- ½ tl zout, naar smaak
- 4 el mayonaise, naar smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 682.3 kJ / 163 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 296.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zalmvlecht
Brak ocen
Pindakaas en koekjesijs
Brak ocen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Brak ocen
Komkommersalade met dille
10 Min
Geraspte wortelsalade
10 Min
Ratatouille galette
1h 30 min
Sacher taart
3h
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Ingelegde champignons
Brak ocen
Portugees crème brûlée
25min
Gebakken buns
Brak ocen
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min