Flatbread à la banane et au seigle pour le petit-déjeuner

Flatbread à la banane et au seigle pour le petit-déjeuner

4.7 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 morceaux

Składniki

  • de banane en morceaux
    125 g
  • de lait
    160 g
  • de miel de fleurs sauvages
    15 g
  • de levure déshydratée
    7 g
  • de farine de seigle et plus pour parsemer
    150 g
  • de farine à pain
    180 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de graines de pavot
    15 g

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 256 kcal / 1070 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...