
Urządzenia i Akcesoria
Flatbread à la banane et au seigle pour le petit-déjeuner
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 morceaux
Składniki
-
de banane en morceaux125 g
-
de lait160 g
-
de miel de fleurs sauvages15 g
-
de levure déshydratée7 g
-
de farine de seigle et plus pour parsemer150 g
-
de farine à pain180 g
-
de sel1 c. à café
-
de graines de pavot15 g
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Kalorie
256 kcal /
1070 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Savoureux Flatbreads
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks