Pain au potiron

Pain au potiron

4.4 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 portions

Składniki

  • de noix décortiquées (facultatif)
    40 g
  • d'amandes, avec peau
    60 g
  • de potiron pelés et coupés en morceaux (3-4 cm)
    150 g
  • banane épluchée et coupée en morceaux
    1
  • œufs
    2
  • de lait
    60 g
  • de sucre brun (voir Conseils)
    100 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    120 g
  • de farine de blé fermentante
    80 g
  • de farine blanche fermentante
    100 g
  • de cannelle, moulue
    ½ c. à café
  • de beurre, salé ou non salé pour servir (facultatif)

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 257.8 kcal / 1082.9 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 21.6 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 130.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...