Salade tiède de butternut, épinards et chèvre

Salade tiède de butternut, épinards et chèvre

4.4 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de noix de pécan
    70 g
  • de lentilles vertes sèches
    200 g
  • d'eau
    700 g
  • de courge butternut
    250 g
  • de vinaigre balsamique
    3 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de sirop d'érable
    4 c. à café
  • de moutarde
    ½ c. à soupe
  • oignon rouge en lamelles
    1
  • de pousses d'épinards
    140 g
  • de fromage de chèvre émietté
    100 g
  • de ciboulette fraîche ciselés
    6 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 492 kcal / 2049 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...