Salade de blé aux tomates, artichauts et olives

Salade de blé aux tomates, artichauts et olives

4.4 53 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de yaourt à la grecque
    125 g
  • feuilles de persil frais et de menthe fraîche
    20
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • citron jaune le zeste et le jus
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
  • oignon rouge coupé en deux
    1
  • d'eau
    400 g
  • de blé précuit
    150 g
  • cœurs d'artichaut en conserve coupés en quatre
    8
  • tomates séchées en morceaux
    10
  • de feta émiettée
    150 g
  • d'olives kalamata dénoyautées
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 399 kcal / 1674 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...