Muffin cheesecake al Varoma

Muffin cheesecake al Varoma

3.4 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

  • 500 g di Quark
  • 2 uova
  • 70 g di farina tipo 00
  • 80 g zucchero a velo
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
  • 100 g di burro morbido a pezzi
  • 35 - 40 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 1000 g di acqua
  • confettura di fragole

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 607.8 mg
Białko 14.3 g
Kalorie 1099.3 kJ / 262.7 kcal
Tłuszcz 15.7 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 8.9 g
Węglowodany 13.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...