Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)

Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)

4.3 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
14 pezzi

Składniki

Impasto
  • 400 g di acqua tiepida
  • ½ cucchiaino di zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 500 g di farina senza glutine per pane + q.b.
  • 2 cucchiaini di psillio
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 100 g di olive verdi denocciolate
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 100 g di pomodori secchi sott'olio
  • 2 cucchiai di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 100 g di mozzarella a cubetti
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 332.9 mg
Białko 7.3 g
Kalorie 926.3 kJ / 221.4 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 32.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...