Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
TM6 TM5 TM31

Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)

4.8 (4 oceny)

Składniki

Impasto

  • 400 g di acqua tiepida
  • ½ cucchiaino di zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
  • 500 g di farina senza glutine per pane + q.b.
  • 2 cucchiaini di psillio
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 100 g di olive verdi denocciolate
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 100 g di pomodori secchi sott'olio
  • 2 cucchiai di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 100 g di mozzarella a cubetti
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
926.3 kJ / 221.4 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
32.3 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
6.2 g
Sód
332.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy