Urządzenia i Akcesoria
Pad Thai noodles with prawns
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing10 gram
-
flat rice stick noodles100 g
-
boiling water for soaking
-
roasted unsalted peanuts40 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves½
-
fresh coriander roots and stalks only, reserve leaves3 sprigs
-
fish sauce¾ tbsp
-
lime juice (approx. 1-2 limes)20 g
-
tamarind paste½ tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
shrimp paste (see Tips)¼ tsp
-
palm sugar (approx. 1 cm cube), grated1 ½ tsp
-
egg1
-
water250 g
-
peeled raw prawns180 g
-
bean sprouts for garnishing
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
-
fried shallots for garnishing1 ½ tbsp
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1622.4 mg
Białko
26.6 g
Kalorie
2206.6 kJ /
527.4 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
64.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad with noodles
1h
Pork san choy bau
25min
Chicken and cashews
55min
Thai-style fish cakes
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Poached eggs
25min
Chicken pad thai
55min
Curry laksa
45min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai red chicken curry
30min
Thai green chicken curry
30min