Poires pochées au vin rouge, fontainebleau et pralines

Poires pochées au vin rouge, fontainebleau et pralines

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • de vin rouge
    600 g
  • de crème de cassis
    360 g
  • de sucre en poudre
    350 g
  • étoiles de badiane
    2
  • bâton de cannelle
    1
  • de zeste d'orange
    1
  • poires coupées en deux
    6
  • d'eau
    100 g
  • d'amandes décortiquées
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • de yaourt à la grecque
    250 g
  • de sucre glace
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 747 kcal / 3134 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 105 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...